Leven & Meer (voorheen wandelen & meer)

Blog van Mirjam over stilte, geloven, kwetsbaarheid, pijn, dankbaarheid en bewust genieten van de kleine dingen in het leven.

Wandelen

Een reactie plaatsen

Vanmiddag een avonddienst. Dus ik ben er vanmorgen nog even 5 kilometer met de hond op uit gegaan.

Het weer lijkt goed dus we zijn saampjes lekker de velden ingelopen. Wat me al een paar maanden opvalt is het vele mais op de akkers. Ook de afgelopen maanden met mijn moeder kwamen we tijdens de wandelingen veelvuldig mais tegen en het staat er ook zo goed bij dit jaar.

Inmiddels zie je dat ze met het oogsten begonnen zijn. Dat schept weer ruimte.

003

001

005

004

Auteur: Levenenmeer

Ik geniet van kleine dingen. Ik geloof in God. Ik wil bewust leven. Ik werk als verpleegkundige. Ik hou van de stilte. Ik kook graag, maar eet nog liever. Ik ben getrouwd en mama. Ik vind schrijven, lezen, creatief zijn met bloemen en fotograferen leuk. Ik heb een hond en omarm de seizoenen. En ik hou van reizen en dan het liefst naar Frankrijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.